Založ si blog

Je to ten pravý?

Častá otázka pri výbere životného partnera.  Aj láska na prvý pohľad môže byť na celý život.Čo sa týka MLM možno je lepšie posúdiť tri najdôležitejšie zložky sieťového marketingu.

Aký je produkt, systém vzdelávania a odmeňovací plán.

Produkt – pre sieťový marketing sú najvhodnejšie produkty, ktoré pravidelne  nakupuje veľká skupina spotrebiteľov.  Mám veľa priateľov a známych, ale nespomínam si ani na jedného, ktorý by pravidelne vynakladal desaťtisíce EUR  na diamanty. Väčšina z nich však pravidelne nakupuje výživové doplnky alebo  kozmetiku.  Veľkú úlohu tu zohráva práve odporúčanie, ak má váš priateľ dobré skúsenosti s produktom jeho odporúčanie má určite väčšiu váhu ako finančne nákladná reklama, ktorá vás presviedča že za päť minút sa zbavíte guľatého bruška, ktoré vás trápi celé roky.

Systém vzdelávania – úspešní ľudia sa vzdelávajú neustále. Vy predsa chcete byť úspešní .

Ak ste sa rozhodli, že budete užívateľom určite chcete vedieť akým prínosom pre vás je užívanie produktov. Toto vám zabezpečí dostatok informácií o produktoch. Ak beriete MLM vážne ako váš biznis určite sa chcete naučiť ako dosiahnuť čo najlepší profit a hlavne ako to naučiť aj tých ďalších. Dostatok informácií, materiálov a kvalitní lídri to všetko  patrí do systému vzdelávania.

Odmeňovací plán – pokiaľ je má byť vaša odmena len podielom z vysokých vstupných poplatkov nových distribútorov, radšej sa spoločnosti vyhnite. Naopak silná základňa spokojných zákazníkov, ktorí pravidelne nakupujú produkty,  to je zdroj vašich poctivých príjmov. To je vaša odmena za reklamu,  ktorá neskončí na účtoch reklamných agentúr a masmédií , ale na tom vašom.

Pýtajte sa ako spoločnosť pomáha svojim distribútorom. Pomoc ostatným je jedným zo základných princípov budovania vášho MLM.

„Môžete mať v živote všetko čo chcete, ak budete pomáhať druhým ľudom, aby dostali čo chcú“

Zig Ziglar

Sila rozhodnutia

12.01.2011

Vás život sa mení v okamihoch rozhodnutí Anthony Robbins Naozaj, denne robíme desiatky rozhodnutí, malých, zdanlivo bezvýznamných, ale i takých, ktoré výrazne ovplyvnia náš ďalší život. Ak ste sa správne rozhodli a hodláte sa zapojiť do jedného z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich odvetví vo svete, do sieťového marketingu, venujte ešte chvíľu času správnemu [...]

Podvod alebo príležitosť?

10.01.2011

Väčšina z nás, vedome či nevedome, sieťový marketing robí denne, ale zadarmo! Dámy, pochválite sa aký nádherný kostým ste kúpili v tom butiku na námestí , páni poviete priateľom, aké výborné pivo a obsluha je v krčme za rohom, a čo susedia ? … predsa vás vidia ako nesiete plné „igelitky“ keď sú banány v akcii …no a ten nový film v kinách!Áno, [...]

Tak, babo raď!

10.01.2011

Stále viac ľudí sa na mňa obracia s otázkou: „Ako to robíš?“ Môj recept je pomerne jednoduchý. V prvom rade som si uvedomil, že ak budem robiť veci stále po starom a budem očakávať iný výsledok, je to bláznovstvo. Preto je potrebná zmena myslenia, staré, zlé vzorce správania, ktoré máme uložené v podvedomí nahradiť postupne novými. Možno vám je táto veta [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

steveliesky

Momentálne spolupracuje s najlepšími odborníkmi vo svojom odbore v reklame, internetovom marketingu, ekonomickými analytikmi, a vytvoril team vďaka ktorým Vám chce ukázať jeho „Kľúč k úspechu.“ Využite ich obrovské skúsenosti, a prihláste sa na kurz, seminár alebo školenie a získajte najlepšie informácie k dosiahnutiu vášho úspechu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 7095x
Priemerná čítanosť článkov: 1419x

Autor blogu

Kategórie

Archív