Sila rozhodnutia

12. januára 2011, steveliesky, Zdravie
Vás život sa mení v okamihoch rozhodnutí Anthony Robbins

Naozaj, denne robíme desiatky rozhodnutí, malých, zdanlivo bezvýznamných, ale i takých,  ktoré výrazne ovplyvnia náš ďalší život. Ak ste sa správne rozhodli a hodláte sa zapojiť do jedného z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich odvetví vo  svete, do sieťového marketingu, venujte ešte chvíľu času správnemu výberu spoločnosti.

V predchádzajúcich častiach sme hovorili – dôležitý je produkt, systém vzdelávania a odmeňovací plán. Je však viacero spoločností, ktoré majú kvalitné produkty, primeraný systém vzdelávania a  celkom slušný odmeňovací plán. Čo teraz? Úspešní ľudia si kladú tie správne otázky. Skúste si odpovedať na otázku „Čo chcem dosiahnuť zapojením do MLM?  „

Odpoveď môže byť napríklad:

V takomto prípade je celý rad stabilných spoločností, ktoré sa venujú výživovým

doplnkom, potrebám pre domácnosť alebo kozmetike. Vyberte si tovarovú

skupinu, ktorá vám je najbližšia, oboznámte sa s produktmi, vyskúšajte ich

a venujte sa budovaniu siete vo svojom voľnom čase. Na základe vašich

odporúčaní  priateľom a známym si postupne vybudujete sieť, ktorá vám bude

prinášať zaujímavý vedľajší príjem.

Z pohľadu výsledkov môžeme  spoločnosti, ktoré sa v tomto odvetví pohybujú, rozdeliť  do troch kategórií:


Prvú tvoria spoločnosti, ktoré existujú pomerne dlho 10 – 15 rokov, ale nedosiahli väčšiu dynamiku ani postavenie na trhu. Stále presviedčajú distribútorov, že to ešte len príde, ale pravdepodobnosť nie je veľká.

Druhú skupinu tvorí tzv. „stará škola“ – firmy s 20  a viacročnou históriu, ktoré neustále rastú, sú stabilné. Ich dynamika rastu v tejto etape však už nie je taká, aby ste vy ako nový distribútor mohli dosiahnuť finančnú nezávislosť.

V tretej skupine sú „mladé“ dynamicky sa rozvíjajúce firmy, ktoré svojim produktom, marketingovým plánom a stratégiou dosahujú exponenciálneho rastu. Tu sú šance na splnenie vašich snov najväčšie.

Množstvo zaujímavých informácií, ktoré vám môžu pomôcť,  nájdete napríklad na stránkach : www.businessforhome.org , www.mlmwatchdog.com . Alebo sa poraďte s niekým, kto je v sieťovom marketingu doma.

PS: Nabudúce sa pobavíme na tému nejaký príjem a finančná nezávislosť.